Alvar Kart snart i antågande

14 februari, 2012 av: Jimmy Wilhelmsson  

I maj förra året rapporterade jag om betaversionen av Alvar Kart. Så här nio månader senare är det dags att uppdatera servrarna lite eftersom kartmaskinerna både blivit fler och mer avancerade.

Dessutom kliver ungen nu på och av (nästan alla) fordonen själv, bara gunghästen undantaget. Nu väntar vi bara på att banan ska läggas och sen kan Alvar Kart gå guld och släppas i butikerna!

Jag hade själv en bil av trä hemma; ett fordon som fortfarande står på mina föräldrars vind och som min farsa hotar komma dragandes med. En trekilos träkart smäller in i väggar, trösklar och hälsenor ganska hårt, så jag försenar gärna leveransen av detta vidunder några månader till.

Numera behärskar Alvar både Bobby-Car och den fluffiga gummihästen, och efter att ha klarat både teori- och körprovet är det dags att koppla på vagnen så att han får öva i lite backa-med-husvagn – en konst jag själv inte riktigt behärskar.

Kanske för att jag inte hade vagn till min träbil, vem vet?

 


Spelpappan drivs av Jimmy Wilhelmsson med erfarenhet av Commodore, datorspel och rollspel sedan mitten av 80-talet. Kontakta mig gärna vid frågor.

Artiklar publicerade i andra medier hittar du här.


Nu kan du beställa Generation 500, den maffiga kaffebordsboken om de unga som växte upp med hemdatorn Amiga 500.

Klicka här för att säkerställa ditt ex. Levereras i början av juni 2017


Kategori: Blandat
Etiketter:

Kommentera