Välkommen Anton


Vill passa på att gratulera Loffan och Guanglu som fick lille Anton i torsdag. 51 cm stor och 3,88 kg tung klockade han in strax efter lunch och gjorde att en familj på två man nu blev tre.

Det är lustigt hur många i min som får utökning under 2010, lär bli roliga stormiddagar i framtiden – om man nu hänger ihop, vill säga.

Loffan är en gammal gamer av rang. Nintendoälskare och plattformskännare som tacklat av lite på senare år, men som förr i tiden satt klistrad vid E3-presskonferenserna oavsett vilken tid på dygnet de gick. Han tycker fortfarande att Super Mario Sunshine är bästa Mario-spelet genom tiderna, vill jag minnas.

Nåväl, på tisdag går vi in i vecka 27. Mer om det då. Tänkte även hinna med att skriva lite om mina intryck av att spela två stycken i Super Mario Galaxy 2. Samt ge en liten snabb bordshockeylektion för den som inget kan.

Ha en fortsatt skön söndag.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *