Spelpappor måste ibland träffas


I dag är det grabbträff och efter lite huvudräkning har jag kommit fram till att hälften är pappor och jag är på väg. Så såg det inte ut för fem år sedan och det är såklart naturens gång. Det roliga är att huvudargumentet för att ses är såklart att snacka skit och höra vad som hänt men också för att spel en herrans massa spel; eftersom vi befinner oss utomhus, kommer att grilla en massa och nattens timmar inte hade en chans att trycka temperaturen under 25 grader – så blir det en del utomhusspel i dag.

Croquet lär det bli, även om jag måste erkänna att jag aldrig riktigt fattat reglerna; antar att vi kan göra egna. Sen hoppas jag på rätt mycket boule i trädgården och en del kubb.

När solen gjort sitt och vi tröttnat lite på den och kvällen sänker sig lär vi inte rikta blickarna mot förlorarfinalen i fotbolls-VM (ser nån nånsin den?) utan har enligt önskemål att välja mellan Travspelet eller Talisman. Och jag har inte riktigt bestämt mig än.

Oh, och så har semestern börjat. Hallelujah. Ha en fortsatt underbar lördag.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *