Vecka 30: Tropisk hetta och 75 procent avklarat


Den senaste veckan har gett oss tropisk hetta och nästan lika varma nätter som dagar. Det är ju egentligen riktigt skönt men för en gravid familj är det inte alltid det optimala. Mamman har lite svårt att gå långa sträckor på grund av foglossning och har det bokstavligt talat hett om öronen.

Korven själv verkar också tycka att det är jobbigt att rumla runt i 30-gradig värme utanför. Visst flyttar han på sig och buffar som innan men inte alls med samma frenesi och intensitet, vilket i och för sig är skönt för mammans revben :)

Vecka 30 har börjat och 75 procent är därmed avklarat och nu börjar allt sånt där meck när det ska börjas tänkas på Försäkringskassan och annat tråkigt. Det är mitt i semestertiderna, så att kontakta dem är lite tuffare än vanligt men det underlättar ju om vi har lite ordning på hur vi vill göra med det hela.

Jag behöver också planera mitt arbete under hösten; både det som är mitt levebröd och det som sker på frivillig basis. Jag måste också komma på ett sätt att smidigt bli av med de cirka 5 kilo jag skaffat sedan graviditeten började. De sitter i och för sig klädsamt, tycker jag själv, men ärligt talat hade det varit skönt att bli lite hård i hullet igen.

Min semester har nyss börjat men jag sitter nästan lika mycket och skriver nu som innan men redan i morgon ska arbetsbördan på redaktionen på Eurogamer.se minskas rejält för min del och jag kan sova hur länge jag vill och bli ledig på riktigt. Gott ska det bli. Det innebär förmodligen också att aktiviteten på Spelpappan.se blir lite lägre under ett par veckors tid, vem orkar snacka tv-spel när det är så fint ute?

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *