Vecka 32: Det är inte bara utseendet han ärver


Vecka 32 har nu börjat och om fem veckor vore det helt normalt för honom att komma ut, enligt mamman. I vecka 37-42 lär det bara dags för de flesta normala ungar – och allt tyder på att Korven är i det närmaste normal, såväl storleksmässigt som…i övrigt.

En som tänkte till är Spelpappans mamma, blivande spelfarmor. Hon har sparat mina kläder från de första åren och lämnade över alltihop till oss i en snygg och tidsenlig gul låda.

Tanken är nämligen att Korven ska få åka hem i samma dress som jag själv gjorde en gång i tiden för väldigt många år sedan. Och med en hel box full av kläder som mamman formligen älskar (ni vet – brunt, gult, orange till du baxnar) så klarar vi oss under de första månaderna och behöver egentligen bara införskaffa en overall inför vintern. Thanks Mom…!

I övrigt är han lugnare nu men trycker ibland på i fel riktning, vilket resulterar i ett litet ”aj!” från mamman lite då och då. Hon är ganska aktiv numera och hjälper till i ett byggprojekt(!) veckan ut, även om jag ber henne ta det lite lugnt. Själv går jag och pillar med flyttkartonger och funderar på vad vi mer behöver för att välkomna ett litet knyte som inget kan på egen hand. Jag tror vi är ganska ok nu, faktiskt.

Ha en fortsatt underbar tisdag, alla vänner!

[slideshow_deploy id=’10945′]

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *