Vecka 38: Mamman fyller år!


Nu är sista föräldragruppssessionen avklarad och vi lämnas åt vårt eget öde att gå mot den oundvikliga förlossningen på egen hand. Ärligt talat ska det blir rätt skönt att få det överstökat; han är rätt rejäl därinne nu, lille Korven.

I dag fyller faktiskt mamman år och av synnerligen naturliga skäl även hennes tvillingsyster.

Vän av ordning påminner dock om att det faktiskt dock finns en teoretisk chans att två tvillingar fyller år på olika dagar som inte ens följer på varandra. Sug på den så länge.

Med tanke på att det som faktiskt behövs i den lilla familjen just nu är vila, så fixade vi inget större hallabalo i dag. Mammans mamma, mormor, syster och systersonen dök upp och det är banne mig underhållning nog. I morse bjöd jag på prinsesstårta (såklart), kaffe och lite skönsång och även om vi båda två verkade jättelyckliga i vårt morgonmys hade vi nog helt ärligt helst somnat om båda två, om vi kunnat.

Spelmässigt har det varit magert den senaste tiden. Flytt, förkylning och allmänt mycket att göra har skjutit ner lirandet och avkopplingen i prioritetslistan. Och vi är fortfarande inte direkt klara med att ställa i ordning där hemma. För tillfället lirar jag Dead Space när jag hinner (körde inte igenom det när det kom) men i övrigt ligger jag lågt med recensioner och sådana saker.

Den 28 september är det alltså sagt att Korven ska komma och hälsa på oss. Mamman tror det blir tidigare (önsketänkande) och jag tror kanske också att han kan dimpa ner en eller två dagar tidigare än beräknat, men inte mer. Den som läser får se. Under tiden planerar jag som vanligt eftersom det ändå verkar omöjligt att ha någon som helst framförhållning när det gäller di där barna.

Ha en fortsatt underbar onsdag, alla vänner!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *