Vecka 41: Timman är slagen, redo är magen


Nix, det blev ingen nedkomst i förra veckan trots att lite av vattnet verkade ha gått. Tydligen kan sådant återbildas igen om födseln inte blir av – vilket i och för sig såklart är vettigt med tanke på att vattnet behövs därinne.

I dag börjar vecka 41, vilket betyder att Korven exakt i dag är 40 veckor och 0 dagar. Det betyder att han blir lite sen, går över tiden, men det är ganska vanligt bland förstföderskor.

Vad betyder detta? Jo, det betyder att vi haft lite mer tid att göra oss redo men det betyder också att alla former av preliminära ledighetsplaner vi haft blir skjutna lite på. Det betyder dessutom att vi är hyfsat trötta på att vänta och faktiskt vill ha ut honom nu; man skulle kunna tycka att han vill detsamma, men icke.

En ny PS3:a landade i förra veckan så att vi kan se på film och köra Move-grejer i vardagsrummet där det finns mer plats. Praktiskt, värre – och inte dyrare än att skaffa DVD- och Blu-rayspelare.

Korvens sena nedkomst innebar också att jag hann recensera klart NHL Slapshot till Nintendo Wii. Recensionen landar på Eurogamer.se i morgon men jag kan redan nu avslöja att det är ett ganska ok hockeyspel för barnfamiljen, not so much för den hockeyintresserade vuxenliraren som inte orkar vifta med en plastklubba varje gång det ska göras mål eller tekas.

Jag tänkte förresten skapa en Facebooksida till Spelpappan när Korven kommit ut så att den av mina vänner som egentligen inte bryr sig om vad jag skriver här kan följa bloggen därifrån istället (om ni inte kikar in här lite då och då eller kollar av via RSS-flöde, nä – tänkte väl det). Jag meddelar såklart när det blivit av.

Om det var vilken minut som helst som gällde i förra veckan så är det ännu mer så nu. En märklig känsla, helt enkelt.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *