Recensionskontoret är uppgraderat


Det finns ett rum som kommer att vara det Alvar helst vill tillbringa sin tid i; mest för att han inte får eftersom det är rätt svårt att barnsäkra.

Det rummet är mitt kontor, tillika recensionsrum – och det uppgraderas successivt för att bli den högborg av rätt stämning och utrustning jag behöver för att kunna skriva, testa och mecka.

Senaste tillskottet är en ny tv för att ge den där bildkvaliteten jag funderat på ett tag. Har dragits med en alltför stor LG-apparat på 42 tum tidigare som inte gått in i bokhyllan men har nu hittat den LED-upplysta Sony-modellen som passar perfekt både storleks- och kvalitetsmässigt. Rejält med ingångar behövs också eftersom jag numera kopplar in PS3, Xbox 360, GameCube, NES, Amiga 500 och Commodore 64. Wii och Move kör vi i vardagsrummet där det finns plats att vifta.

Jag fick också äntligen tummen ur och fick upp de där Super Mario-walliesarna jag skaffade i New York när vi var där i maj. Resultatet blev en hel vägg i form av en skärmdump av en typisk nivå och trots att det var marigt att få det rakt så blev det faktiskt sjukt snyggt, må jag säga. Finns även i Donkey Kong-version, vilket också är coolt.

Slutligen blev det en ny soffa från Bolagret. Signe heter den men tydligen ska den enligt uppgift inte tillverkas mer, så är du sugen gäller det att handla kvickt. Snygg är den och dessutom förvånansvärt bekväm. Dock inte för bekväm, jag gillar inte att småsova framför tv-skärmen, då kan man lika bra gå och lägga sig.

Det var det för denna gång. Det börjar långsamt ta sig.

[slideshow_deploy id=’11607′]

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *