Bra spel för barn, vecka 1 2012


Recensionerna har så sakteliga satt igång igen under årets första vecka, det kommer bara att dröja innan det blir lika fullt som det brukar.

Januari månad är helt enkelt ingen attraktiv släppmånad för tv-spelstillverkare, åtminstone inte de som riktar in sig mot barn- och ungdomar eftersom julen betyder en hel del för försäljningen gentemot denna målgrupp.

Ett spel som passar yngre har vi dock hunnit med att recensera på Eurogamer.se. Och den korta sammanfattningen av denna recension hittar du här.

 

Tv-spel som lämpar sig från 7 år och uppåt

Winter Stars (Xbox 360, PS3)

”[Winter Stars] stora ambitioner är […]inte helt förgäves och även om titeln har extremt många skavanker är det ändå ett av få riktigt seriösa sportspel till Kinect. Titeln har dock ganska stora toppar och dalar, som sig bör i fjällen.”

Recensent: Kristoffer Nyrén

 

För dig som undrar varför Star Wars: The Old Republic inte finns med, kan jag berätta att det har en rekommendation på 16 år och faller därför under radarn i mina sammanfattningar av barn- och ungdomsspel.

Den recensionen hittar du dock här.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *