Bra spel för barn, vecka 16 2012


Jag sammanfattar ju recensioner av barn- och ungdomsspel varje vecka från Eurogamer.se. Som barn- och ungdomsspel räknar jag de spel vars PEGI-rankning ligger under 12 år.

April månad brukar inte vara en period av spelsläpp av gigantiska mått och heller inte denna gång. Bland spelen som inte lämpar sig för yngre hittar vi exempelvis Silent Hill HD Collection, annars är det ganska tunt.

Tänk på att det är du som är förälder som avgör om ett spel är lämpligt för din familj, ingen annan.

Det finns en utmärkt PEGI-rankning som sätter riktlinjer för vilken ålder ett barn bör ha nått innan de bör prova spelet. Denna siffra betyder inte att barn som är äldre än så inte kan ha kul, det handlar mer om vilken mognadsgrad man bör ha uppnått.

 

Tv-spel som lämpar sig från 7 år och uppåt

 Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure (Kinect)

”Summan av kardemumman blir som ni kanske märker inte så bra som jag på förhand hoppats på. Filmer från ett spel kan lätt ge en bild av en välgjord titel då presentationen som sagt är verkets starkaste kort.”

Recensent: Joakim Håkansson

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *