Bilder från Det Riktiga Hockey-VM ’12


Det Riktiga Hockey-VM gick år 2012 av stapeln den 18 maj – och detta för nionde gången. Matcherna var som vanligt rafflande och ännu en gång bjöds det på små överraskningar.

Den stora överraskningen, nämligen att vinnaren byts ut, låter dock vänta på sig lite till – men så jämn som finalen var i år var det länge sedan den var. Dessutom fick vi ett litet smakprov på nästa generation.

Mitt matchställ börjar bli för tajt, det var mer än ett par år sedan jag fixade den och jag tror inte att storlek small är min melodi längre.

Med två nya fräscha bordshockeyspel kunde vi förpassa det lite äldre till att enbart vara kvalbord, och därmed hålla kvaliteten på själva huvudtävlingen ännu lite högre. På det stora hela gick det städat till och faktum är att det inte finns någon som är riktigt dålig längre.

Efteråt bjöds det på burgare, det tackar vi för!

Dagen efter den stora turneringen stod kvalbordet kvar på matsalsbordet och Alvar visade visst intresse för spakar, gubbar och puck. Kanske är det början på en lysande spelarkarriär vi ser? Om några år är det definitivt dags att intrducera honom för regler, nöta finter och träningsläger :)

Väl mött nästa år!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *