Ses vi på SSWC i helgen?

14 augusti, 2013 av: Jimmy Wilhelmsson  

Under morgondagen drar Spelpappan med pick, pack och sjösäck till Sweden Social Web Camp på lilla Tjärö i Blekinge skärgård.

Ska du dit? Ses vi där? Släng gärna en rad här i kommentarsfältet eller på Twitter och berätta. Jag ska redan träffa ett gäng intressanta människor i samband med mitt bokskrivande; i övrigt tar jag det mesta ganska spontant som det kommer. Det är ändå mitt första år på SSWC.

Sweden Social Web Camp är Sveriges största unconference om den sociala webben och Internets framtid. Sedan starten 2009 har SSWC lockat runt 400 deltagare varje år – en blandning av webbentreprenörer, startups, bloggare, utvecklare, social media managers och medierepresentanter.

SSWC_sjosack_packning

Ska man bo på fartyg behöver man en sjösäck.

Somliga kallar SSWC  ett Almedalen för webbvärlden, vilket jag inte riktigt gillar – men i år ska jag alltså dit, efter mycket snack under tidigare år.

Här hittar du förresten en lista med samtliga deltagare (bortplockad sedan detta skrevs)

Jag kommer att närvara på SSWC i egenskap av lite allt möjligt som jag tar mig för, men en betydande del kommer att vara som Spelpappa och i research kring den bok jag snackat om en hel del här, C64 Made Me Who I Am.

havskampen_logoI höst kommer det även att bli ett par resor till Stockholm för att fånga upp en del av intervjuobjekten.

Jag kommer att bo på ett fartyg i hamn, T/S Brita, som också befinner sig i Karlshamn under just denna helg för att promota Havskampen – ett initiativ för att samla medel till Ung Cancer.

Om du också ska till SSWC och vill snacka lite; hör bara av dig. Jag finns på Facebook, Twitter, e-post – och givetvis kommentarerna nedan.

Vi ses!

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.
Kommentera