Vill du snacka serietidningsreklam med Spelpappan och Adam?


Det börjar dra ihop sig till Bokmässan, vilket också motsvarar deadline för boken om MUTANT. Sen ska nämligen härligheten slutsättas och tryckas.

Men … jag, Orvar Säfström och Adam Evertsson kommer att befinna oss på Bokmässan i monter A01:44, en liten men störtcool plats i Fantastikgränd, där alla balla personer hänger. Du är hemskt välkommen att droppa förbi för signeringar, bokköp eller bara lite allmänt nördsnack.

Jag har många härliga minnen från Bokmässan. Inte minst från när Generation 64 lanserades, och boken låg på topplistan över Bokus mest sålda. Eller när jag och Orvar Säfström kuppade in oss och stod och pratade Äventyrsspel med folk som gick förbi.

I år står vi där som Fandrake med egen liten monter och kommer att göra vårt bästa för att sprida vacker och nördig litteratur till ett Sverige som törstar efter roliga grejer.

Jag och Adam Evertsson kommer att finnas tillgängliga för signeringar och snack om nostalgisk reklam på följande tider:

  • Fredag den 28 september, kl.16-17
  • Lördag den 29 september, kl. 11-12 samt 15-16
  • Söndag den 30 september, kl. 12-13 samt 14-15

Boken SERIETIDNINGSREKLAM! kommer givetvis att gå att köpa på plats. Det går också bra att ta med egna böcker, såklart.

Om du vill snacka om specifik serietidningsreklam, eller andra grejer, vore det kanon om du kan höra av dig först med dina frågor eller undringar – så hinner vi förbereda oss på just det du vill prata om. Annars hittar du ett helt gäng nedan som inspiration!

Vi håller som bäst på att planera in ett antal signeringsevent på bokaffärer runtom i landet. Om du vill att vi kommer till din stad – ta kontakt med din lokala bokhandlare och fråga om de inte kan bjuda in oss? Du når oss alltid på jimmy@spelpappan.se eller info@fandrake.com.

Givetvis planerar jag och Orvar även att genomföra egna intervjuer på Bokmässan med intressanta personer, precis som tidigare år:

I morgon ska jag skriva lite mer om fotbollsligamanagerbrädspelet (puh) jag arbetar på.

Ha en fortsatt härlig måndag!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *