Dags för hushållslekar…tydligen

10 mars, 2012 av: Jimmy Wilhelmsson  

Under Alvars första år var han livrädd för dammsugaren, antar att det är ganska vanligt. Under hans andra år släppte det, men förvandlades snart till en obsession kring denna surrande och lite halväckliga maskin.

Kanske var det i samband med köpet av vår nya Electrolux Ultra-Silent? Isåfall borde du titta in efter reklamfilmsinspiration, Erik Zsiga :)

Lekar är lustiga. Ibland går de ut på att testa gränser och utforska nya prylar eller situationer – och ibland går de enbart ut på att härma vuxenvärlden eller något annat som känns spännande och efterapningsvärt.

Jag erkänner att vi inte ens dammsuger hälften så ofta som vi borde (det är mitt hushållsansvar, tror jag) men med en unge som den här kanske vi helt slipper det om några veckor när han är fullärd.

Som det är nu måste vi stoppa tillbaka maskinen i städvrån varje gång, annars står han och pekar och tjuter och vill köra den. Jag ser en slogan: Electrolux – you know you want to.

 


Spelpappan drivs av Jimmy Wilhelmsson med erfarenhet av Commodore, datorspel och rollspel sedan mitten av 80-talet. Kontakta mig gärna vid frågor.

Artiklar publicerade i andra medier hittar du här.


Nu kan du beställa Generation 500, den maffiga kaffebordsboken om de unga som växte upp med hemdatorn Amiga 500.

Klicka här för att säkerställa ditt ex. Levereras i början av juni 2017


Kategori: Blandat
Etiketter:

Kommentarer

2 kommentarer till “Dags för hushållslekar…tydligen”
  1. Robert skriver:

    Haha, helt underbart. Vår 14 månaders son är också besatt av vår dammsugare. Han kan sitta i timmar med den i hallen. Undrar varför? :p

  2. Spelpappan skriver:

    Det är nån slags obsession. Jag hoppas den går över för hans tjut när vi måste stänga av den kan vara ganska överväldigande :)

Kommentera