Boka föredrag


Att bjuda anställda på ett trevligt föredrag är ett uppskattat sätt att få tankarna på annat och dessutom kanske bli inspirerad till nya framgångar. Jimmy Wilhelmsson håller ofta föredrag på IT- och spelföretag i hela Sverige – varför inte bjuda in mig att prata även på din arbetsplats?

Jag skräddarsyr innehållet i föredraget för att det ska bli som mest relevant för er. Mina expertisområden är många: Commodore, tv-spel, rollspel, brädspel, serietidningar och retrodatorer – samt vilken betydelse spel och popkultur från förr har i dagens samhälle.

Jag tar med mig dator, uppkoppling, rekvisita, kunskap, humor, övergalna scoop och ett glatt humör. Ni fixar publik, en scen, kanske en projektor, VA-anläggning och duk. Tillsammans kör vi så det ryker under en timmes tid! Engelska eller svenska? Valet är ditt!

Kostnaden är modesta SEK 10 000:- plus moms och eventuella resekostnader. Då bjuder jag dessutom på tre valfria böcker ur min egen katalog (med förbehållet att vissa titlar kan vara slutsålda). Dessa böcker kan ni kan tävla ut, låna ut eller helt enkelt ställa i ert eventuella företagsbibliotek eller i receptionen för besökare att glädjas åt.

Kontakta mig här så ses vi!