Vecka 31: Fixerad – and ready for takeoff


Korven har nu fixerat sig, det vill säga ligger med huvudet neråt och väntar på att skjutas ut. Nåja, skjutas och skjutas – men han ligger iallafall i läge riktad mot utgången.

Det i sin tur innebär att han inte sparkar och slåss lika mycket därinne men kommer å andra sidan lättare åt mammans nerver och annat som gör skitont.

Det är ett aktivt barn, skulle man kunna säga. Man skulle också kunna kalla honom lite smått bråkig, särskilt de dagar då mamman knappt kan gå på grund av att han typ greppar tag i ett knippe nerver och vrider runt :)

Vi går nu in i vecka 31 och det slår oss hur lite det egentligen är kvar. Vi har inte börjat flyttpacka, vi har inget namn till Korven och vi har inte hunnit fixa med varken försäkringskassa eller förlossningsställe. Å andra sidan har vi fixat hela två barnvagnar (en retro och en användbar) plus säng och hela den där konkarongen.

Jag är i andra semesterveckan och har en och en halv veckas paus från både jobb och Eurogamer och blandar denna tid med lite vila, glassa på stan och landet med vänner samt köra lite Red Dead Redemption samt Monkey Island-serien på PS3. Mamman har precis börjat sitt sommarplugg och undrar om det egentligen var ett vist val men vi får väl se de närmsta dagarna hur hon känner.

Ha en fortsatt underbar tisdag, alla vänner!

 


2 svar till “Vecka 31: Fixerad – and ready for takeoff”

  1. ”Det är ett aktivt barn, skulle man kunna säga. Man skulle också kunna kalla honom lite smått bråkig, särskilt de dagar då mamman knappt kan gå på grund av att han typ greppar tag i ett knippe nerver och vrider runt”
    – Ähum, det låter bekant på nåt vis. Jag vet inte hur…men…bekant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *