Vecka 36: Ny lya på lördag – sugen på att bära?


Yep, nu är det äntligen bestämt. Vecka 36 har börjat och vi flyttar in till nya och större lyan redan på lördag men har haft för kort tid på oss att skaffa tung lastbil, så turligt nog hjälper Calle (soon to be dad also) till med sin jobbil.

Vi är fyra starka karlar men den som känner för att hugga i är hjärtligt välkommen – alltid är det någon dörr som måste hållas upp eller liknande.

I kväll har jag och bror min (Spelbrorsan?) känt på flyttrutten och hissarna lite grann genom att flytta femton lådor pick och pack i förväg. Det visar sig att jag har enorma mängder gamla spel, böcker och skivor som ska rätt upp på vinden och som jag inte törs slänga.

Jag menar – Immortal och Code-Name: Iceman till Amiga 500, Drakan till PC samt Barbarian och Airborne Ranger till Commodore 64 är inget man bara slänger sådär bara :)

Nu i vecka 36 är Korven helt klar och det handlar egentligen om en uppgörelse mellan honom och hans mamma om när han tänker komma ut. Jag har försökt tala om att det är olämpligt att börja innan eller mitt under flytten men det återstår att se om någon lyssnar på mig i frågan.

Vi har som sagt rätt mycket grejer redan vi ska flytta med och då hjälper det knappt att vi kastade ett helt vagnslass med grejer på tippen för ett halvår sedan. Det sjuka är att vi köper på oss lika mycket grejer till nu när Korven kommer; bilbarnstol, två barnvagnar, sitt-…”grej” och en massa annat han behöver.

Ja, plus att jag förhandsbokat/beställt ett par Move-kontroller och fyra spel; Mafia II, God of War Collection, Fallout: New Vegas och LittleBigPlanet 2. Man måste ju prioritera.

Ha en fortsatt underbar onsdag, alla vänner!

 


2 svar till “Vecka 36: Ny lya på lördag – sugen på att bära?”

  1. Airborne Ranger är ett av de jävligaste spelen i världshistorien. Jag misstänker att det var byggt med ett enda syfte framför sig: att plåga skiten ur tonåringar. Man blir frustrerad, man blir livrädd, man blir sönderstressad – sammantaget en ytterst pedagogisk upplevelse inför vuxenlivet!

    Följdaktligen tycker jag att du ska spara det till Korven…

  2. Hehe, jag tyckte det var ganska kul. Men det slog mig hur dumt det är att fallskärmslanda på den sida av lägret som är barrikaderad och full av taggtråd och jävelskap – istället för att bara landa norr om alltihop och promenera in bakvägen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *