Vecka 37: Tillbaka från feberns omtöcknade värld


Nej, det var inte spelfeber jag hade. På själva flyttdagens morgon i lördags kändes halsen sårig och näsan lite extra kall. Ömsom regn, ömsom sol gjorde arbetsdagen till ett smått helvete och efter en god middag med flyttkarlarna och -gummorna (med ett gäng öl) utkrävdes betalningen på söndagsmorgonen i form av tre långa sjukdagar i sängen.

Utan Internet.

Så nu när vecka 37 börjar så har rosslingarna och skallbanket precis släppt. Mamman börjar å andra sidan få samma symptom och tillsammans med de ökande småvärkarna verkar vi gå en intressant september till mötes.

I brevlådan trillar det hem diverse spel som dels ska recenseras och dels bara sättas i bokhyllan – och vi har knappt öppnat flyttlådorna än efter tre dagar. ComHem verkar iallafall ha levererat hårdvaran som behövs för att sätta igång bredbandet igen, så jag tänkte börja med detta. Frånvaron av uppkoppling är såklart även anledningen till att inget alls publicerats här sedan helgen, då vi flyttade.

För Korvens del så är numera sängen bäddad och det mesta börjar bli klart för hans nedkomst, utkomst, tillkomst – eller vad man nu säger. Hinner vi bara bli friska och få annat än kaffebryggaren och några nakna glödlampor på plats så är det dessutom ett riktigt trevligt hem han kommer till.

Konsolerna får alltså vänta ytterligare några dagar på att packas upp och installeras. En liten vink om att prioriteringarna i Spelpappans liv redan börjar ändras något…?

Ha en fortsatt underbar onsdag, alla vänner!

 


2 svar till “Vecka 37: Tillbaka från feberns omtöcknade värld”

  1. Ja, det var det – men det hade ändå inte funkat. Det var full rulle hela lördagen och på söndagen var jag apsjuk. Men hojta till nästa gång ni beger er söderut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *