Vecka 40: Any minute now…


Vecka 40 inleddes i går (vilket jag inte trodde att vi skulle hinna) och anledningen till att jag inte skrev något på onsdagen, som brukligt är – var att mamman för första gången började känna att det nu är nära.

Efter lite vattensipprande kontaktade vi BB och efter att ha väntat lite till konstaterade vi tillsammans med dem att det är nära, men inte riktigt dags än.

Nu på morgonen dagen efter känns det ännu närmare och mamman sover ut medan jag arbetar hemifrån för att hjälpa till och vara beredd. Jag känner mig skönt lugn och vet givetvis inte vad som väntar men är heller inte orolig för det. Det som varit lite knasigt tidigare under graviditeten känns rätt ok nu. Förmodligen beror det på att det mesta är fixat här hemma, ska bara borra fast skötbordet i väggen så det inte står och vinglar.

Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga egentligen? I dagarna landar också NHL Slapshot till Wii och när det ska recenseras bestämmer ju faktiskt Korven helt och hållet. Blir det en vaken, pigg och sångsugen pojkvasker eller en lugn, tradig sömntuta vi får?

Skit samma – så länge allt går bra så är vi happy happy.

 


4 svar till “Vecka 40: Any minute now…”

  1. Spännande spännande! Va skönt att du kan vara avslappnad, jag är lite av en oroare så dagarna innan vi fick vår första gick jag lite på nålar. Kanske lite förmätet att komma med tips, men att laga mat och frysa in kan vara en bra sysselsättning medan ni väntar. :)

  2. Noterat, det ska ordnas. I morgon kommer dessutom diskmaskinen – ytterligare en lifesaver, haha.

  3. Halleluja, då är det äntligen dags för spelpappan att bli spelpappa på riktigt. Att du inte är orolig, ja, det kan jag inte alls förstå. Själv var man nervig så satan under de sista dagarna.

    Mat är ett bra tips – vem fan är sugen på att gå och handla och laga mat när man precis kommit hem som en ny familj?

  4. Det bakades pizzabullar hela kvällen i går. Två plåtar fulla. Mmm.

    Och i dag kom banne mig diskmaskinen som bekräftat. Nu väntar vi bara på någon som kan komma ut och skita ner våra tallrikar och bestick :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *