Vecka 43: 48 hours later…


Den här veckorapporten är sen eftersom vi var på KK i onsdags och fick den lilla igångsättning som enligt läkaren innebär att de flesta föder inom 48 timmar. Nu är det 48 timmar senare och ett par hundra sammandragningar har kommit och gått – men ingen Korv.

Hur det än blir med alltihop måste detta bli den sista veckorapporten, på gott och ont.

Jag är ganska imponerad över att Facebookgruppen vuxit till 45 medlemmar, vad roligt att så många vill läsa lite grann om spel och Korven! När han väl är ute kommer detta att bli en blogg om barn och tv-spel, ibland båda och ibland bara något av det.

På senare tid har jag drabbats av nån slags nostalgi i all väntan och skrivit ganska mycket om maskinerna och läget när jag själv var yngre; vi får se vilken riktning Spelpappan tar när Korven väl är född (och han fått sitt namn).

Hur det än går måste han ut innan den fjärde veckan startar, det är redan ganska kritiskt att gå runt med honom 17 dagar över tiden.

Ha en fortsatt underbar fredag, alla vänner! Den här helgen ska vi försöka få till det!3 svar till “Vecka 43: 48 hours later…”

  1. Lycka till! Hoppas vädret håller i sig så ni får några mysiga höstpromenader med bebis i vagn innan November-rusket sätter igång.

  2. – Kom igen Korven kom igen. Klapp, klapp.
    Han verkar ha det skönt därinne. Nåväl, nu är det i alla fall snart dags.
    Allt det bästa till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *