God Jul önskar Spelpappan

24 december, 2010 av: Jimmy Wilhelmsson  

Jag räknade litet fel – annars hade det här blivit mitt 100:e inlägg men nu blev det istället det 101:a. Strunt samma; det jag ville säga var helt enkelt God Jul och tack för den tid som varit.

I dag är det julafton och jag har precis öppnat min första juklapp; en vit Sjuan-stol till mitt kontor. Fint ska det tydligen vara! :)

Dagen till ära har vi försökt ta bild på Alvar framför vårt nyinstallerade NES, Nintendo 8-bitarssystem, som tidigare saknat en riktig tjock-tv men som nu fått sin 4:3-kamrat.

Det har varit lite si och så med kassetterna och trots att jag bytt connector i maskinen vill en del spel inte starta men jag antar att det är en del av retrocharmen. Eller så behöver bara varenda kassett göras ren med lite 5-56.

I vilket fall önskar vi alla er alla en riktigt God Jul – så hörs vi igen på söndag och nästa del i retromusikjakten.

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.Kategori: Blandat
Etiketter: , , , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “God Jul önskar Spelpappan”
 1. Naaaaaaaw! :)

  God fortsättning!

 2. Mattias Hägerfelth skriver:

  Skrivaren där i bakgrunden känner jag igen… hmmm… ;-)
  God Jul förresten!

 3. Spelpappan skriver:

  Jajemän, den står och brummar ur sig fakturor och räkningar så att den glöder :) Detsamma!

Kommentera