Sjukling för första gången

16 mars, 2011 av: Jimmy Wilhelmsson  

I dag fyller vår lille pojk fem månader och det firar han medelst rosslingar och nysningar eftersom han varit sjuk sedan i helgen.

Detta är första gången i sitt liv han bär på sjukdom och han verkar inte vara helt överens med faktumet. Det positiva, vilket han dock inte vet om, är att han slapp femmånaderssprutorna i dag.

Givetvis får han dessa sprutor nästa vecka istället. Ett problem är att det sker bara några dagar innan namnfesten vi ska ha för tjocka släkten; det hade varit just snyggt om han blev sjuk igen precis inför detta evenemang.

För mig innebär det mindre av allt; jobb, recensioner och annat i livet som inte är fyllt av snor och harkel. Men det går väl över nån dag? Läkaren sade iallafall att det inte var någon fara och att han andades som han ska.

Gott så. Meningslöst inlägg, kan tyckas. Men släkten läser här – och visst måste de också få lite Alvar då och då.

Han mår bättre, allihop! Se bara nedan så aktiv han är igen.

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.Kategori: Blandat
Etiketter:

Kommentarer

2 kommentarer till “Sjukling för första gången”
  1. mormor ulla skriver:

    Hostig eller inte, han är världens underbaraste bebis i alla fall.
    kram mormor ulla

  2. Spelpappan skriver:

    Jag inser att jag endast postar positiva bilder och filmer. De fem gångerna jag i går försökte lägga en gallskrikande unge med stegrande volym finns inte kvar för eftervärlden att uppleva :)

Kommentera