Helt plötsligt kan han stå och gå

9 november, 2011 av: Jimmy Wilhelmsson  

Här är man borta över en helg och när man kommer hem kan killen ta flera steg mer än han kunde tidigare. Och reser sig utan problem med grejer i händerna.

Jag vill inte direkt sälla mig till skaran skrytande farsor, men nog sker saker hyfsat snabbt i den här åldern – åtminstone jämfört med tidigare.

Alvar är inte direkt tidig med någonting, utan gör det han ska i ungefär rätt och lagom tid. Men det är intressant att se vilka saker småbarn faktiskt väljer att göra på egen hand, som till exempel att stå och gå trots att det egentligen är jobbigare och långsammare än att krypa.

Dagisinskolningen är klar och han är numera där hela dagar helt själv, det är också en ganska stor förändring. Ännu bättre är att han hittat fasta tider för att lägga jättelassen (två om dagen) och de är båda på dagistid. Tjoho!

Well, jag väntar väl en vecka eller två och sen ska jag lära honom installera Windows. Eller kunna starta PS3:an själv.

Så kan han lära sin mamma sen :)

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.Kategori: Blandat
Etiketter: ,

Kommentarer

En kommmentar till “Helt plötsligt kan han stå och gå”
  1. mormor Ulla skriver:

    Förutom allt det fantastiska du berättar kan jag tillägga att han representerade familjen
    Backman-Wilhelmsson med den äran. Alvar var i absoluta fokus hela eftermiddagen 6/11.
    Den goe lille ungen.

Kommentera