Alvar Kart snart i antågande


I maj förra året rapporterade jag om betaversionen av Alvar Kart. Så här nio månader senare är det dags att uppdatera servrarna lite eftersom kartmaskinerna både blivit fler och mer avancerade.

Dessutom kliver ungen nu på och av (nästan alla) fordonen själv, bara gunghästen undantaget. Nu väntar vi bara på att banan ska läggas och sen kan Alvar Kart gå guld och släppas i butikerna!

Jag hade själv en bil av trä hemma; ett fordon som fortfarande står på mina föräldrars vind och som min farsa hotar komma dragandes med. En trekilos träkart smäller in i väggar, trösklar och hälsenor ganska hårt, så jag försenar gärna leveransen av detta vidunder några månader till.

Numera behärskar Alvar både Bobby-Car och den fluffiga gummihästen, och efter att ha klarat både teori- och körprovet är det dags att koppla på vagnen så att han får öva i lite backa-med-husvagn – en konst jag själv inte riktigt behärskar.

Kanske för att jag inte hade vagn till min träbil, vem vet?

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *