Femton retro-omslag som snart pryder min vägg


Sommarens fokus på spelomslag, främst äldre sådana, rasar oförtrutet vidare. Du kan här läsa om min rant kring varför det finns så få posters från gamla C64-spel att köpa. Jag ägnade dessutom några dagar åt att jaga illustratören av omslaget till Defender of the Crown från 1986.

Det som hänt sedan sist är att jag just nu skriver på en ny text om ett annat gammalt klassiskt omslag – men jag har också hittat bra grejer på eBay.

Har du tillräckligt hög upplösning på bilderna från spelomslag kan du såklart skriva ut dem själv på matt eller glansigt fotopapper. De flesta hemmaskrivare fixar dock bara max A4, men på eBay erbjuder en verksamhet alltså A3-utskrifter av inscannade spelomslag från förr.

Nej, det är förmodligen inte samma kvalitet som posters i allmänhet – men jag är beredd att prova i vilket fall, så jag har beställt ett gäng ur den stora flora av omslag som gick att välja.

Här nedan ser du vilka A3-posters jag tänkt pryda mina kontorsväggar med. Eller iallafall lägga till en samling.

poster_wizard_of_worposter_the_trapdoorposter_space_invadersposter_river_raidposter_pitfallposter_gorfposter_ghost'n_goblinsposter_fist_iiposter_eliteposter_crystal_castlesposter_commandoposter_choplifterposter_bubble_bobbleposter_aztec_challengeposter_arkanoid

Om det blir bra eller dåligt återstår att se; jag ser det som en slags recension. Men visst tror jag faktiskt att kvaliteten kan vara helt godtagbar; men jag återkommer alltså när de är här.

Ha en fortsatt trevlig måndagskväll!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *