”Generation 64” går nu att förhandsbeställa


Så är den äntligen öppnad – förhandsbeställningen av min kommande bok ”Generation 64: Commodore 64 gjorde mig till den jag är”. Du når den här.

För de flesta kanske inte detta är en stor grej, men för mig som arbetat med boken i snart ett års tid i någon mening är det ytterligare ett gigantiskt steg. Jag vill tillsammans med förlaget Bokfabriken passa på att ge dig som förhandsbeställer ett extra bra pris – och lite extra godsaker.

Generation 64 är en inbunden kaffebordsbok full av bilder från förr och nu – samt innehåller mängder av berättelser om unga svenskar, kända som okända, som växte upp med Commodore 64.

På 80-talet fanns nämligen en stor grupp ungdomar som såg en mötesplats där andra bara såg teknik. De samlades på skol- och fritidsgårdar, i flick- och pojkrum, på demo- och copypartyn – och utbytte kunskap, spel, programvara och blev inte sällan vänner för livet. Medan resten av Sverige inte fattade vad man skulle ha en hemdator till hittade de egna användningsområden – som många år senare lett oss till att bli ett land som framgångsrikt exporterar IT, spel och underhållning.

Jag kallar dem Generation 64. Det hade inte hänt utan dem.

test_tictail_top_4

Boken hamnar i butik i september 2014 men i dag har vi öppnat upp en förhandsbokning för dig som vill vara säker på ett exemplar – och som vill ha lite ”tidigt ute”-rabatt som tack för ditt stöd.

Du kan nu förhandsbeställa valfritt antal exemplar av Generation 64 – och får dessutom lite extra:

 • Generation 64 i inbundet format för 199:- (ordinarie cirkapris: 279:-)
 • Du har boken i din hand 2-3 veckor innan släppdatum (september 2014).
 • E-boken medföljer utan extra kostnad (värde: 179:-) Skickas till din epostadress.
 • Du får en sticker att sätta på din laptop med texten ”I am Generation 64”.

Förhandsbokningen hittar du alltså här: http://generation64.se/buy/

 

I'm_generation64_sticker_testJag kommer löpande att berätta mer om vad boken innehåller, även om vi tvingas vara lite hemlighetsfulla just nu.
Ju närmare september vi kommer desto mer kommer jag dock att få anledning att skriva om de fantastiska saker jag stött på.

Den som följer Spelpappan på Facebook och Twitter får också lite extra, småsaker jag inte bloggar om. Även bokens formgivare, Kenneth Grönwall, twittrar och instagrammar om boken då och då.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

 


12 svar till “”Generation 64” går nu att förhandsbeställa”

 1. Jag kommer definitivt att förbeställa ett ex men undrar om det är omöjligt att få ett signerat ex ? :-)

 2. He, ja vi ska se vad som går att ordna. Glider de bara förbi mig så är det inga problem – men i dagsläget vet jag inte riktigt hur logistiken kommer att se ut :)

  Jag får återkomma, men spontant kan jag väl tänka mig att det ska gå att ordna.

 3. Underbart! Jag och Kenneth är djupt tacksamma för stödet!

  /Jimmy

 4. Avbröt trädgårdsarbetet direkt jag fick mailet om förhandsbeställning och gick in och beställde ett ex :) Ska bli riktigt kul att läsa till hösten! Tror jag får ta och kapa sambons bokblogg och skriva om boken :)

 5. Hehe, det tycker jag. Ställer gärna upp på lite frågor också :)

 6. Härligt! Tack! Varenda liten beställning värmer :) De räknas ännu inte i tusentals, men faktiskt i hundratals – vilket är helt otroligt roligt.

  Jag kommer dessutom att ha lite roliga nyheter att berätta för förhandsbeställarna senare i helgen!

 7. Fantastik bok!
  Jag ville sträckläsa hela boken direkt, men jag valde att spara den för att gotta när jag har små kvalitets-stunder över.
  Bokens bilder och grafik är underbar!
  Tack för all nostalgi grabbar =)

 8. Haha, det finns många sätt att läsa boken – men jag håller ditt sätt att avnjuta den högt! :D Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *