Här träffar du på mig i höst


Nu när boken Generation 64 är färdigskriven, tryckt och redo att skeppas till onlinebokhandlar och butiker kan jag fokusera på att träffa och lära känna lite nytt folk som fått upp ögonen för det jag och Kenneth Grönwall arbetat med i över ett år.

Under hösten kommer jag att åka runt på lite mässor och andra events för att dels signera och kanske sälja lite böcker men också snacka C64.

morpheusEn rolig del av skrivandet av Generation 64 har varit alla människor jag fått träffa under det senaste året.

Flera av de nya bekantskaperna har gett upphov till helt nya projekt; allt från nya artiklar till samarbeten av andra slag – detta är den oväntade och roliga effekten av att syssla med ett annars så tidsödande arbete som att sätta ihop en bok från scratch.

I höst kommer jag att besöka lite olika platser runtom i landet för att träffa ännu fler folk. Den ständigt uppdaterade listan hittar du på bokens hemsida men jag tänkte också redogöra för det här i det fall du kanske inte hänger där. Klart vi ska ses!

 

Hösten 2014 kommer jag att besöka:

 

Foto: Lars Jansson
Foto: Lars Jansson

Jag kommer att hålla ett kort föredrag om hur boken Generation 64 blev till som en liten startup i sig – hur jag visste noll om bokbranschen och ett år senare stod med förlag, färdig bok och 700 förhandsköpta exemplar. Anordnas på Media Evolution City och startar kl.17:30.

 • Bokmässan i Göteborg (söndagen den 28 september)

Jag finns i Bokfabrikens monter (B09:01) från lunch och framåt – och därefter framträder jag på Digitala Scenen kl.13:30-13:50. Jag kommer att sälja och signera böcker under hela dagen – förmodligen kommer själva boken att säljas under hela Bokmässan (25-28 september) även när jag inte är där.

Jag finns på plats och kommer att kunna sälja och signera böcker under större delen av dagen.

Jag och Bokfabriken kommer att finnas på plats. Jag kommer även att hålla ett föredrag om svenska C64-scenen och spelbranschen. Exakt tid kommer.

 • X2014 i Someren, Holland (24-26 oktober)

Jag kommer att åka till X2014, världens förmodligen största ännu existerande demoparty för Commodore 64, tillsammans med den svenska C64-eliten. Hell, yeah!

Jag kommer att hålla föredrag på utvecklarmässan Øredev och berätta om hur det svenska IT- och spelundret blev till tack vare Commodore 64. Föredraget hålles på torsdagen kl.11.20-12.00 i lokalen som kallas Wall-E.

Jag kommer att finnas på plats med ett litet bord och sälja Generation 64 och snacka C64 för alla retrosuget IT-folk i Stockholmstrakten!

Om du undrar något, bara fråga. Hoppas vi ses!

 


11 svar till “Här träffar du på mig i höst”

 1. Retrospelsfestivalen i Malmö (lördagen den 11 oktober) blir min destination.
  Skall bli trevligt att träffa er och växla några ord :)

 2. Har du tryckt upp en t-shirt ”Generation 64 on Tour” med alla datum och platser? :)

 3. Haha, nä – men det borde nästan vara med plats för postit-lappar istället :)

 4. Missade Retrospelsfestivalen i Malmö pga begravning av min farfar.
  Lite synd, hade gärna träffat alla retro-lovers och dig Jimmy :)

 5. @Örjan: Ja, någon form av ebok blir det. Det är förlaget Bokfabriken som sköter den biten.

  @Mindrax: Jag beklagar. Nå, det kommer fler chanser – vi ses nog vad det lider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *