Boken om Äventyrsspel – så blir den


För två veckor sedan kunde jag berätta att arbetet med boken om Äventyrsspel gick in i sitt slutskede. Nu har även detta lidit mot sitt slut och vi sitter med en någorlunda färdig bok i vårt knä – och ska nu låta denna bebis gå till obarmhärtig korr och granskning. Sen är det tryck.

Jag skulle dock vilja passa på att berätta några trevliga nyheter om både oss och boken som säkert gläder en del. Jag tar det från början.

Först och främst; vi har fått ytterligare sidor att röra oss med – vilket innebär att boken blir hela 240 sidor tjock! Det innebär att vi har plats att trycka in den artwork vi grämde oss åt att inte kunna ha med. Vi har sluppit spara in på sidor vi väldigt gärna vill ha med och kan istället koncentrera oss på att göra boken precis så som vi vill ha den. Sjukt kul!

dummy_äventyrsspel

Det har förresten dykt upp en så kallad dummy, en bok som är handbunden men i övrigt ser likadan ut som den bok vi kommer att trycka. Den är något tunnare än vår bok men i övrigt alltså precis lika stor och maffig. Den här bjässen väger runt två kilo och är inget man ligger på rygg i sängen och slappar med.

peter_bergting_orvar_säfströmJag och Orvar Säfström kommer att vara på Comic Con Gamex på Friends arena den 30 oktober till 1 november, mer om detta kan du läsa på äventyrsspel.com. Besök oss gärna – och varför inte plocka upp en tröja med Äventyrsspelsloggan när du ändå är där? Se bara så tjusigt tröjan sitter på illustratören Peter Bergting och Orvar Säfström som jag skriver boken tillsammans med.

Sist av allt skulle jag vilja bjuda på ytterligare små smakprov på siduppslag från boken om Äventyrsspel – Bland mutanter, drakar och demoner. Hoppas vi ses på Comic Con!

38-39

86-87

146-147

172-173

196-197

Har du missat att förhandsbeställa boken? Gör det – och du har den i din hand innan jul.

Ha en fortsatt härlig måndagkväll!

 


6 svar till “Boken om Äventyrsspel – så blir den”

  1. See mycket lovande ut! Hoppas bara tröjan går att köpa över nätet för alla som bor i Norrland.

  2. Vi ska försöka komma ut med info om hur man får tag på Äventyrsspelströjorna inom kort. Det är lite mycket nu – men det kommer!

  3. Har beställt boken och ser fram att få läsa den.
    Jag bor långt från storstan jag också så jag hoppas ni gör det möjligt att beställa tröjan via nätet.
    Kommer lägga en beställning på 2 stycken direkt.

  4. Tröjan är ju väldigt intressant :)
    Hade varit trevlig att knalla runt med till våren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *