Generation 500 skickas ut till förhandsbeställare

17 maj, 2017 av: Jimmy Wilhelmsson  

Förhandsbokningen av Generation 500 har varit öppen i ett helt år – och du som förhandsbokade direkt har fått vänta länge. Men är väntan över.

Med start i dag börjar nämligen böckerna förpackas och rullar så småningom ut på bandet för att fraktas hem till dig som förhandsbokat. Det mesta har gått smidigt men det är ofta alltid någon detalj som krånglar; därför har jag en bra och en dålig nyhet.

Den bra nyheten är att boken ser fantastisk ut och att alla tidplaner hållit så här långt. Släppet i butik är satt till den 7 juni, vilket borde ge alla förhandsbokare gott om tid att läsa boken först av alla. Endast de medverkande och media (samt givetvis vi som är inblandade) har fått boken innan du.

Kenneth har den redan

Kenneth har den redan

Den dåliga nyheten är att slipcaset – som trycks på annan plats än själva boken – blivit försenat. Jag stod i valet och kvalet att låta hela bokpaketet bli försenat eller att stressa fram ett slipcase jag kanske inte skulle bli nöjd med.

Det tredje alternativet jag valde är att skicka ut hela bokpaketet – utan slipcaset – för att inte ytterligare låta dig vänta. Slipcaset kommer alltså senare i maj, precis som utlovat. Vi måste bara skicka bok och slipcase i två olika försändelser.

Som ett litet, litet plåster på såren skickar vi med ett Generation 500-bokmärke som kan komma väl till pass, tjock och full av godis som boken är.

Jag har den redan.

Jag har den redan.ANNONS

DATATRÖJAN är ett måste på demopartyt eller på arbetsplatsens afterwork. Visst, någon kommer säkert iklädd en Star Trek-tröja - men COMMODORE slår ändå högre! Välj mellan GENERATION 64 och GENERATION 500 (eller ta båda). Storlekar från S till XXL.

Pris: 239:- styck
Modell: Gildan Softstyle 100% bomull

Beställ den på Fandrake för gratis frakt!I det numrerade och signerade bokpaketet finns alltså en laptop-sticker, en musmatta och ett följebrev. Där berättar jag bland annat att du gärna får ta en selfie på dig själv med boken, så snart du får den, och tagga med #generation500 och #hardenredan. Mest som en kul grej – precis som vi gjorde när folk fick Generation 64! Kanske har du till och med fått ett coolt nummer på din bok som du vill skryta med, #1, #500 eller kanske den allra sista, #940?

Just nu ska jag bege mig till branschmässan Nordic Game här i Malmö och förhoppningsvis stifta lite nya bekantskaper i den växande nordiska spelbranschen.

Och du – tack för allt! För dig som inte förhandsbeställt boken kommer jag lite närmare släpp att gå igenom i detalj vilka som är med och varför.

Ha en fortsatt härlig onsdag!

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.Kategori: Böcker & Serier
Etiketter: ,

Kommentarer

9 kommentarer till “Generation 500 skickas ut till förhandsbeställare”
 1. Anders Grenhult skriver:

  Spännande! Ni som fått den är bara att gratulera! #hardeninte

 2. Mikael skriver:

  Hey!
  Nummer 490 har landat, snabb genomgång och det ser riktigt bra ut. Nu inväntar jag bara lite sämre väder så man kan djuploda…
  Tack Pappan för ännu ett bra tillskott till hyllan.
  /M

 3. Jimmy Wilhelmsson skriver:

  Stor tack för det! Vi får väl hoppas att det trillar in lite recensioner också framåt juni månad :)

 4. Robert skriver:

  Nummer 504 landade utanför Göteborg.

 5. Kjell Breding skriver:

  Tjenare, får tacka för en fantastisk bok!

  Har en fråga: Jag beställde två böcker (en till mig, och en till brorsan). När jag öppnade paketen noterade jag att det fanns ett klistermärke endast i det ena paketet. Går detta att lösa på något sätt? Jag köper gärna till ett klistermärke om det skulle vara det enklaste sättet.

 6. Jimmy Wilhelmsson skriver:

  @kjell: Tack! Klart du ska ha din sticker! Kontakta erik@bokfabriken.se med din fråga så löser förlaget det. Vi kommer att sälja stickers lösa men förmodligen inte förrän efter sommaren – alla förbokare ska få chansen att stoltsera med dem först.

 7. Kjell Breding skriver:

  Tack Jimmy! Jag kollar med Erik. Lär köpa fler stickers efter sommaren, grymt snygga! :)

 8. Jonas Blomgren skriver:

  När i tiden kan man tänkas ha fått det eftertraktade slipcaset?

 9. Jimmy Wilhelmsson skriver:

  @Jonas: Det är på väg från tryckeri till lagret i Falun – jag hoppas att det anländer alldeles snart och kan skickas ut omgående.

Kommentera