Bonustidningen på väg ut till förbokare


Sommaren har kommit på riktigt och det innebär att det är dags att uppfylla löftet om bonusprylar till alla våra kära förhandsbokare av boken SERIETIDNINGSREKLAM!. Vilket vi såklart tänker göra.

Just nu är hundratals exemplar av bonustidningen SAKER DU (glömt att du) MINNS på väg till dig som bokat. Jag lovade i vintras att skriva några rader om tidningen men hann helt enkelt inte. Bättre sent än aldrig?

Förhandsbokningen av SERIETIDNINGSREKLAM! gick fint – alla har fått sina böcker och i stort sett alla kom fram oskadda och precis så härligt feta och fulla av underhållning som vi lovat. En eloge till DHL för leveranserna.

Men vi lovade ju en drös bonusprylar till dig som haft den goda smaken att lita på att vi levererar. Det handlade dels om tre stickers, en tygpatch och ett nålmärke med förlaget Fandrakes tugga logga, dels om en alldeles särskild liten bonustidning som legat mig varmt om hjärtat hela våren.

Tidningen heter alltså SAKER DU (glömt att du) MINNS, vilket är ett mantra vi använt oss av hela det gångna året för att beskriva vad boken SERIETIDNINGSREKLAM! egentligen innehåller och varför du vill ha den. Tidningen är, precis som boken, full av grejer som legat gömda djupt inne i de vrår dit du stoppat gamla fina barndomsminnen som inte längre fått plats när vuxenvärldens måsten och ansvar långsamt tagit över.

Men visst finns det tid att återuppleva detta då och då? Och ärligt talat – är det inte bättre att få tidningen i efterhand när du redan åtminstone hunnit ögna igenom boken lite grann? Nåväl, vi tröttnade på att komma på fler ursäkter och såg istället till att skicka iväg den efterlängtade blaskan.

Så vad innehåller tidningen?

Jo, då det i mångt och mycket är jag personligen som ligger bakom detta bonusmaterial är det faktiskt en liten genomgång av de grejer och prylar jag både fick och inte fick som barn – eller som jag bara helt enkelt längtade efter. Till min hjälp har jag lite sidor ur leksakskataloger samt foton från mina egna prylar tillsammans med anekdoter, berättelser och minnen.

Varje tidning är signerad och numrerad och släppt i en ytterst begränsad upplaga. Håll hårt i den, det kan vara något du vill visa ungarna en vacker dag! Just nu tycker jag mest att du ska visa den för dina föräldrar! De kanske minns dina drömmar lika väl som du? Mina gjorde!

Annars går arbetet här på Fandrake oförtrutet vidare. SERIETIDNINGSREKLAM! kommer i butik i september och då lär det även komma en bunt recensioner av boken. Två av dem kom redan i slutet av april – de läser du här och här.

Jag och Orvar Säfström arbetar dels på boken MUTANT – MINNEN FRÅN DEN FÖRBJUDNA ZONEN som vi kickstartade i vintras men som givetvis går att förboka i efterhand. Vi hoppas också kunna bjuda på några roliga överraskningar innan Bokmässan i slutet av september. Givetvis meddelar jag det här på Spelpappan först.

Ha en fin sommar. Snart återkommer jag med en extra lång sommarläsningsartikel!

 


3 svar till “Bonustidningen på väg ut till förbokare”

  1. Spännande, denna blir det till att hålla hårt i! Synd att det var lite spoilers I’m vad som egentligen ligger i kuvertet (många har nog hunnit glömma bort det =)), men som tur var hann jag hoppa över den delen av denna artikel.

    Nu då till det stora beslutet… jag har personligen ännu inte ens tagit bort plasten på själva boken… så läsa den eller tidningen först? Spelpappan.se har verkligen rätt i det där med alla svåra ansvarsfrågor =).

  2. Förresten och i skuggan av ryssen och med Airhawk och Microproses ubåtssimulator Red Storm Rising – Happy Fourth of July!

  3. Haha, början med tidningen! Helt klart! :D Och tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *