PCGN S01:E05 – med Fredrik Wester


PC Games Nostalgia är en glad liten pratshow där jag frågar folk från spelindustrin om ett specifikt spel de känner nostalgi för, och som eventuellt influerat dem i sitt arbete.

I det femte avsnittet av första säsongen kollar jag vad Paradox Interactives karismatiske styrelseordförande Fredrik Wester håller på med. Han har ju sina rötter i både rollspels- och datorspelsbranschen.

Du som har koll vet att han var med i min bok, Generation 500, där han pratade om en massa spel han är nostalgisk över. I detta avsnitt diskuterar vi den fina gamla Cinemaware-klassikern Defender of the Crown som jag skrivit om tidigare.

En av de absolut tuffaste grejerna är att jag i denna intervju avslöjar att jag råkar veta var originalmålningen till omslaget för Defender of the Crown befinner sig. Spana in avsnittet nedan och du vet också.

[adinserter name=”Block 9″]

Hela första säsongen är redan inspelad i 12 avsnitt – det kommer att diskuteras flera gamla pärlor tillsammans med etablerade proffs från spelbranschen.

Ha en fortsatt härlig fredag!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *