Generation 500 skickas ut till förhandsbeställare

17 maj, 2017 av: Jimmy Wilhelmsson  

Förhandsbokningen av Generation 500 har varit öppen i ett helt år – och du som förhandsbokade direkt har fått vänta länge. Men är väntan över.

Med start i dag börjar nämligen böckerna förpackas och rullar så småningom ut på bandet för att fraktas hem till dig som förhandsbokat. Det mesta har gått smidigt men det är ofta alltid någon detalj som krånglar; därför har jag en bra och en dålig nyhet.

Den bra nyheten är att boken ser fantastisk ut och att alla tidplaner hållit så här långt. Släppet i butik är satt till den 7 juni, vilket borde ge alla förhandsbokare gott om tid att läsa boken först av alla. Endast de medverkande och media (samt givetvis vi som är inblandade) har fått boken innan du.

Kenneth har den redan

Kenneth har den redan

Den dåliga nyheten är att slipcaset – som trycks på annan plats än själva boken – blivit försenat. Jag stod i valet och kvalet att låta hela bokpaketet bli försenat eller att stressa fram ett slipcase jag kanske inte skulle bli nöjd med.

Det tredje alternativet jag valde är att skicka ut hela bokpaketet – utan slipcaset – för att inte ytterligare låta dig vänta. Slipcaset kommer alltså senare i maj, precis som utlovat. Vi måste bara skicka bok och slipcase i två olika försändelser.

Som ett litet, litet plåster på såren skickar vi med ett Generation 500-bokmärke som kan komma väl till pass, tjock och full av godis som boken är.

Jag har den redan.

Jag har den redan.

I det numrerade och signerade bokpaketet finns alltså en laptop-sticker, en musmatta och ett följebrev. Där berättar jag bland annat att du gärna får ta en selfie på dig själv med boken, så snart du får den, och tagga med #generation500 och #hardenredan. Mest som en kul grej – precis som vi gjorde när folk fick Generation 64! Kanske har du till och med fått ett coolt nummer på din bok som du vill skryta med, #1, #500 eller kanske den allra sista, #940?

Just nu ska jag bege mig till branschmässan Nordic Game här i Malmö och förhoppningsvis stifta lite nya bekantskaper i den växande nordiska spelbranschen.

Och du – tack för allt! För dig som inte förhandsbeställt boken kommer jag lite närmare släpp att gå igenom i detalj vilka som är med och varför.

Ha en fortsatt härlig onsdag!

 


Spelpappan drivs av Jimmy Wilhelmsson med erfarenhet av Commodore, datorspel och rollspel sedan mitten av 80-talet. Kontakta mig gärna vid frågor.

Artiklar publicerade i andra medier hittar du här.


Nu kan du beställa Generation 500, den maffiga kaffebordsboken om de unga som växte upp med hemdatorn Amiga 500.

Klicka här för att säkerställa ditt ex. Levereras i början av juni 2017


Kategori: TV-spel
Etiketter:

Kommentarer

En kommmentar till “Generation 500 skickas ut till förhandsbeställare”
  1. Anders Grenhult skriver:

    Spännande! Ni som fått den är bara att gratulera! #hardeninte

Kommentera