Alvar redo för rodeo – eller möjligtvis Red Dead Redemption


Det har inte varit mycket av Alvar här på Spelpappan de senaste tre månaderna, men det beror inte på att han inte varit aktiv – snarare tvärtom. På det stora hela har jag ordentligt mycket mer att göra än på länge, men jag försöker hålla tempot uppe här ändå.

Hur det går för Alvar? Jodå, han är bokstavligen i sadeln – och inom kort tänkte jag lite lätt introducera honom till enkla spel – och fotboll.

Tvååringar och koordination är intressanta grejer; en del greppar sambandet mellan armar och ben snabbt medan andra verkar dratta runt som om de fortfarande inte riktigt har koll på de egna extremiteterna.

Jag hymlar inte med att det kommer att bli skitkul den dag vi kan spela lite grejer ihop, Alvar och jag – men det får ske på hans villkor och när han vill. Just nu har trehjulingen och den gula gummihästen blivit hans bästisar, kanske främst för att han äntligen vet vad han ska ha dem till.

Julen har varit sjukt skön – en hel del Skyrim, en hel del slappa och hela familjen har varit hemma hela tiden. Vi har ju dessutom köpt ett fritidshus i mörkaste Småland, vilket jag får anledning att återkomma till – även när det gäller spelrelaterade grejer.

Så varsågod – här är en liten uppdatering med Alvar. Främst för familj och vänner, givetvis – men redan om några dagar är jag tillbaka med en liten brädspelsraritet med tillhörande analys och fundering. Håll ut ;)

 


Ett svar till “Alvar redo för rodeo – eller möjligtvis Red Dead Redemption”

  1. Tack för senast, alltid lika underbara och roliga och ljuvliga Alvar, puss och kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *