Förhandsbeställa böcker numreras och signeras


Just nu har jag och min formgivare Kenneth Grönwall inlett sluttampen i färdigställandet av Generation 64, boken om svenskarna med Commodore 64 som grundlade Sveriges IT- och spelframgångar.

Efter en del påtryckningar kan vi glädjande nog meddela att du som förhandsbeställer boken inte bara får allt det här – din bok kommer dessutom att vara både numrerad och signerad.

Att lova något man inte kan hålla är dumt; därför ville jag tidigare inte lova varken signering eller numrering. Allt hänger på logistiken men efter att ha kontrollerat proceduren flera gånger med förlaget kan jag nu meddela att samtliga förhandsbeställda böcker kommer att signeras av mig – men framförallt kommer de att numreras efter i vilken ordning de har beställts.

Generation 64 går att förhandsbeställa här: http://generation64.se/buy/

test_tictail_top_4

Enligt uppgift är förhandsbeställningarna redan flera hundra, vilket är otroligt roligt. Detta trots att hela innehållet fortfarande är väldigt hemligt; men faktum är att vi har med så bra grejer att vi faktiskt gärna håller på karamellerna ett tag till.

Att skriva denna bok är förmodligen något av det roligaste jag gjort i mitt 40-åriga liv.

Så…hoppas det gjorde iallafall några själar lite lugnare :) Ha en fortsatt härlig lördagskväll.

 


3 svar till “Förhandsbeställa böcker numreras och signeras”

  1. Det återstår att se – det är en lycklig person som faktiskt fick äran att riskera sina pengar på att testa beställningen så att saker och ting garanterat skulle funka när folk släpptes på :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *