Förhandsbeställa böcker numreras och signeras

3 maj, 2014 av: Jimmy Wilhelmsson  

Just nu har jag och min formgivare Kenneth Grönwall inlett sluttampen i färdigställandet av Generation 64, boken om svenskarna med Commodore 64 som grundlade Sveriges IT- och spelframgångar.

Efter en del påtryckningar kan vi glädjande nog meddela att du som förhandsbeställer boken inte bara får allt det här – din bok kommer dessutom att vara både numrerad och signerad.

Att lova något man inte kan hålla är dumt; därför ville jag tidigare inte lova varken signering eller numrering. Allt hänger på logistiken men efter att ha kontrollerat proceduren flera gånger med förlaget kan jag nu meddela att samtliga förhandsbeställda böcker kommer att signeras av mig – men framförallt kommer de att numreras efter i vilken ordning de har beställts.

Generation 64 går att förhandsbeställa här: http://generation64.se/buy/

test_tictail_top_4ANNONS

GENERATION 64 är en maffig bok om de unga svenskar som växte upp med hemdatorn Commodore 64 spå 80-talet. Detta är en bok för dig som satt med en Commodore 64 som ung och kände dig delaktig i något större men kanske inte visste exakt vad. Den kommer att få dig att skratta, minnas och skaka på huvudet.

Pris: 299:-
Inbunden, 180 sidor, utgiven 2014

Läs mer om boken hos Fandrake.Enligt uppgift är förhandsbeställningarna redan flera hundra, vilket är otroligt roligt. Detta trots att hela innehållet fortfarande är väldigt hemligt; men faktum är att vi har med så bra grejer att vi faktiskt gärna håller på karamellerna ett tag till.

Att skriva denna bok är förmodligen något av det roligaste jag gjort i mitt 40-åriga liv.

Så…hoppas det gjorde iallafall några själar lite lugnare :) Ha en fortsatt härlig lördagskväll.

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.
Kommentarer

3 kommentarer till “Förhandsbeställa böcker numreras och signeras”
 1. Mindrax skriver:

  Strålande :)

 2. Mindrax skriver:

  Vem får det prestigefyllda exemplaret #1 ?!
  :)

 3. Jimmy Wilhelmsson skriver:

  Det återstår att se – det är en lycklig person som faktiskt fick äran att riskera sina pengar på att testa beställningen så att saker och ting garanterat skulle funka när folk släpptes på :)

Kommentera