Första smakprovet ur Generation 64


Så har jag installerat mig på G33KC4MP, den spirituella uppföljaren till Sweden Social Web Camp (SSWC) – åtminstone för oss i södra Sverige.

Här samlas lite olika folk för att diskutera framtidens (och eventuellt nutidens) webbmöjligheter samt förlusta sig i mer traditionellt retromässiga nöjen som Game & Watch och bordshockey. Själv är jag här för att lyssna till intressanta unconference-sessioner och eventuellt hålla någon själv.

Det var många år sedan jag var på lägerskola sist; det måste har varit kring 1984 i mellanstadiet – men känslan att vara fri och iväg från vardagen tillsammans med roliga människor har inte förminskats genom åren. Eller känslan att springa in och paxa våningssäng.

Tåssjö lägerskola ligger vid en liten sjö; sjön är misstänkt lik Crystal Lake från ”Friday the 13th”-filmerna – och sämre inramning kan man ju ha.

crystal_lake_g33kc4mp

 

Så…samtidigt som detta sker tänkte jag göra det många bett mig om under en tid; nämligen att ge små smakprov från kommande boken Generation 64 som släpps i butik om en dryg månad.

Här presenterar jag därför några varierade uppslag från den knappt 200 sidor tjocka boken som belyser några – men långt ifrån alla – aspekter som kommer att tas upp. Det är i vilket fall tänkt att dessa lågupplösta uppslag ska ge ett hum om hur boken kommer att te sig rent grafiskt – och försöker visa på den omsorg jag och formgivare Kenneth Grönwall lagt på att få boken att bli precis som vi vill. Sidorna är alltså inte i ordning utan från olika delar av boken.

Mycket nöje – och hoppas att det ska smaka!

book_600x400

gen64_01

gen64_02

gen64_03

gen64_04

gen64_05

gen64_06

gen64_07

gen64_08

gen64_09

gen64_10

Om du ännu inte gjort det men vill förhandsbeställa boken (signerad och numrerad) till förmånligt pris – så görs det enklast här: http://generation64.se/buy.

Ha en fortsatt härlig fredagskväll!

 


7 svar till “Första smakprovet ur Generation 64”

  1. Så snyggt! Jättefint jobbat! Det här känns som en given julklapp, så det är kanske läge att beställa ett exemplar redan nu om den då blir billigare dessutom!

  2. Åhh ögonen tårades av alla minnen som fyllde kroppen, blev ett köp direkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *