Stor reunion på släppfesten av boken om Äventyrsspel den 11 december


Boken om Äventyrsspel skickas den 11 december till dig som förhandsbeställt, om allt går väl. Samma kväll kommer vi att anordna en släppfest i R1 vid KTH i Stockholm – som förmodligen blir den största Äventyrsspel-sammankomsten på åtminstone drygt 20 år!

Vi samlar alla hjältarna och hjältinnorna från Äventyrsspel tidigare under kvällen – men kl.20 öppnar stället upp för allmänheten. Kom förbi!

Boken om Äventyrsspel skickas alltså iväg till förhandsbeställare kring den 11 december, lagom innan julafton – och senare i december kommer även fysiska bokhandlare och ehandelssajter att erbjuda min och Orvar Säfströms bok, Äventyrsspel, bland mutanter, drakar och demoner.

inbjudan_äventyrsspel
Inbjudan skickades givetvis på en replika av Äventyrsspels eget brevpapper!

Den 11 december är också datumet då vi och vårt förlag Bokfabriken anordnar en släppfest som närmast kan beskrivas som den största Äventyrsspel-reunion som skett – kanske någonsin. Det dryga 50-talet konstruktörer, illustratörer och andra medarbetare vi intervjuat har blivit inbjudna och kommer att samlas för en privat återträff under början av kvällen.

Något senare dyker särskilt inbjudna personer upp för att träffa sina gamla kollegor (eller rentav idoler) och prata rollspelstider – och klockan 20 öppnar vi upp för de som tackat ja till vår Facebook-inbjudan. Vi släpper in hedersgäster först och andra gäster i mån av plats och bildar kö om det blir fullt.

Under kvällen kommer du att få träffa och dricka lite öl med flera av de gamla konstruktörerna och illustratörerna av klassiska grejer som Drakar och demoner, Mutant och inte minst tidningen Sinkadus. Och även jag och Orvar Säfström finns såklart på plats.

R1 vid KTH är en otroligt cool plats. Det var där Sveriges första kärnreaktor fanns, nedborrad 35 meter i berget under Kungliga Tekniska Högskolan. Den byggdes 1954 och togs ur bruk 1970. Reaktorhallen är förstås fullständigt sanerad och säker och används i dag av KTH för olika arrangeman. Den har på senare år även figurerat i musikvideor av Madonna och Henric de la Cour. Läs mer om R1 här.

R1_KTH

Om du missar detta tillfälle kommer det dock fler. Vi är inbokade på Gothcon och Nordsken i vår – och kommer säkerligen att dyka upp på fler mässor och konvent. Mer info kommer både här och på äventyrsspel.com.

Och …som en extra bonus tänkte vi bjuda på en smygtitt på ännu ett uppslag (det kan bli fler ju närmare släpp vi kommer) – denna gång pekar vi på att boken inte bara kommer att täcka rollspelen, utan även de många fantastiska soloäventyr som Äventyrsspel släppt genom åren.

Enjoy. Det här blir sjukt kul! Hoppas vi ses den 11 december.

boken_om_Äventyrsspel_soloäventyr_1

Tidigare uppslag vi smygtittat på hittar du här:

[slideshow_deploy id=’16869′]

 

,

6 svar till “Stor reunion på släppfesten av boken om Äventyrsspel den 11 december”

 1. Hej,

  Vad behöver man göra för att bli bjuden på förfesten innan släpp för allmänheten? Har förstås beställt boken!

  Med vänlig hälsning
  Victor Kotnik, ekonomiavdelningen 1988-1990 och namnförebild till Vicotnik…världens ondaste man

 2. Minglebilder ska vi helt klart försöka ordna, det kommer på sajten strax efteråt.

  Vi har ändrat lite i tiderna – vem som helst får alltså dyka upp från och med klockan 20 den 11 december. Då kommer du att få träffa de gamla rävarna från Äventyrsspel och såklart även mig och Orvar Säfström. Morfar Ginko håller sedan öppet som vanligt under resten av kvällen – så får vi se vartåt kvällen bär :)

  Anmäl gärna att du kommer via Facebook-eventet här: https://www.facebook.com/events/1493796717591717/

 3. Vi jobbar på en möjlighet att erbjuda tröjan online men har helt enkelt inte haft tid, sorry. Just nu är enda möjligheten att träffa oss på mässor eller andra events. Vi kommer även att ha med oss ett gäng till släppfesten av boken, om du eller någon du känner kanske kan ta sig dit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *