Sista chansen att förhandsboka Generation 500


Så är dagen snart här – den dag då förhandsbokningen av den stora Amiga-boken slutligen stänger. Du har fram till den 1 maj kl. 24:00 på dig, därefter försvinner alla förbokningsbonusar. Så … vad väntar du på?

Vi tar det igen: du som förhandsbokar kommer att få din bok utskickad i mitten av maj tillsammans med alla goodies. Du som väljer att inte förhandsboka får vänta till i början av juni med att få din bok.

Det har varit en lång färd från idé till färdig bok – och under hela denna tid har vi haft förhandsbokningen öppen, faktiskt är det nästan ett helt år sedan den slog upp portarna. Jag har under detta år skrivit på en massa andra saker men hela tiden har Amiga-berättelserna haft stort fokus och helt naturligt även influerat grejerna jag tagit upp här på Spelpappan.

Men … att månaden maj står i centrum är inte så konstigt. Det var i maj 1987 som Amiga 500 släpptes till förväntansfulla datorentusiaster här i Sverige; det är nu hela 30 år sedan och för att vi ska kunna få ut boken till dig i mitten av månaden måste vi tyvärr dra gränsen någonstans.

Intresset har varit enormt, till och med större än för föregångaren Generation 64. Tanken är ju dock att de två böckerna lite grann hänger ihop så jag hoppas att du som redan läst Generation 64 ska känna igen dig så pass mycket att det egentligen känns som att berättelsen bara fortsätter.

Om du vill ha några smakprov från boken så släppte jag några tidigare i vår – plus förordet och en grov sammanfattning av innehållsförteckningen.

Det har även skrivits lite grann om Generation 500, trots att boken alltså varken är släppt eller recenserad; se till exempel artiklar från publikationer som Feber, IDG, Värmlands folkblad och Dagens Industri.

Om du arbetar inom media och är intresserad av att få ett exemplar skickat till dig för recension, kontakta erik@bokfabriken.se så ser han till att skicka det du behöver dit du vill ha det.

Jag kommer tyvärr inte att befinna mig på Retrospelsmässan i Göteborg i helgen. Det har varit mycket resande i vår och jag har ju dessutom ingen bok att sälja riktigt än – och även om jag hade haft en bok att sälja vill jag såklart att förhandsbokarna ska få lägga vantarna på den först och ha några veckor på sig innan boken släpps till alla andra.

Så … måndagen den 1 maj kl 24:00 stänger förhandsbokningen av Generation 500. Det slipcase du får tillsammans med ditt förhandsbokade exemplar av boken går alltså inte att köpa i butik senare.

Ha en fortsatt härlig torsdagkväll!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *