PCGN S01:E01 – Dark Souls med Angelica Norgren

16 november, 2020 av: Jimmy Wilhelmsson  

PC Games Nostalgia är en glad liten pratshow där jag frågar folk från spelindustrin om ett specifikt spel de känner nostalgi för.

Först ut blir Raw Furys egna Angelica Norgren, även känd som Xboxflickan och f.d. programledare på P3 Spel. Titeln hon valt att doppa den nostalgiska sleven i är Dark Souls!

Hela första säsongen är redan inspelad: vi kommer till exempel i framtiden att få besöka Duke Nukem 3D, Space Quest och Loom.

Ha en fortsatt härlig måndag!

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.Kategori: Spel & Data
Etiketter: ,

Kommentarer

3 kommentarer till “PCGN S01:E01 – Dark Souls med Angelica Norgren”
 1. Anders Grenhult skriver:

  Spännande. Utgår från att AmigaOS kommer bli utgångspunkten och standardperspektivet eftersom Spelpappan.se är inblandad. Blir självklart då extra intressant att höra om Duke, som ju aldrig släppts officiellt till AmigaOS.

 2. Petter Lindh skriver:

  Fantastiskt intiativ. Detta kommer jag följa slaviskt. Tur dock att du skrev ut att vi kommer få se fram mot besök i Space Quest och Loom framöver. Hur mycket jag än gillar Angelica så kan man inte undvika att bli annat än orolig när första avsnittet handlar om ett 9 år gammalt spel. Grym gäst + grym host = Magi (som vanligt Spelpappan).

 3. Jimmy Wilhelmsson skriver:

  Härligt! Du är så välkommen! Jag har nu uppdaterat med de fyra första avsnitten och kommer att vara lite snabbare i framtiden.

  Kravet för att sett spel ska hamna i fokus på PC Games Nostalgia är att det är minst fem år gammalt. Det är kanske inte så mycket, men vi vill gärna hålla öppet för alla generationer. Redan i nästa avsnitt dyker vi rätt långt tillbaka – då blir det Fredrik Wester på Paradox Interactive som vill prata nostalgiskt om Defender of the Crown! :D

Kommentera