Alvar dansar till Battle Sqaudron


Alvar brukar gilla att titta på när jag testar gamla spel för framtida användning i mina arkadmaskiner. Mest har han fastnat för Turrican II och Battle Sqadron.

Det senare lyckades jag fånga med min telefon när han dansar sig tokig framför den väldiga tjock-teven. Synd på kvaliteten att jag inte hann ta fram en bättre kamera, men bra att jag lyckades fånga det alls :)

Min gamla tjock-tv, som jag skrivit så mycket om, kommer till användning i stort sett varje dag. Jag testar många spel inför arkadmaskinbyggandet med originalhårdvara, och Alvar är inte sällan med och sitter snällt i soffan och kikar på.

Ännu så länge är han inte särskilt intresserad av att spel, annat än bokstavs- och sifferspel på sin platta – men snart så kanske det kommer. Eller inte alls, det får han själv bestämma.

Här rockar han i alla fall loss till Battle Squadron, som var retromusik strax innan han föddes för snart tre år sedan. Jag ber om ursäkt för hacken i klippet, tror att min mobil uppdaterade mjukvara samtidigt; då kan det bli lite hur som helst.

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

 


4 svar till “Alvar dansar till Battle Sqaudron”

  1. Tack för den underbara dansen Alvar!

    kram mormor Ulla

    let´s dance nästa?

  2. Underbart att se!! :D

    Jag har lite samma situation när jag jobbar.. Brukar hjälpa en av våra boende upp på morgonen till tonerna från min NES playlist. Han älskart som den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *