Alvar dansar till Battle Sqaudron

2 juni, 2013 av: Jimmy Wilhelmsson  

Alvar brukar gilla att titta på när jag testar gamla spel för framtida användning i mina arkadmaskiner. Mest har han fastnat för Turrican II och Battle Sqadron.

Det senare lyckades jag fånga med min telefon när han dansar sig tokig framför den väldiga tjock-teven. Synd på kvaliteten att jag inte hann ta fram en bättre kamera, men bra att jag lyckades fånga det alls :)

Min gamla tjock-tv, som jag skrivit så mycket om, kommer till användning i stort sett varje dag. Jag testar många spel inför arkadmaskinbyggandet med originalhårdvara, och Alvar är inte sällan med och sitter snällt i soffan och kikar på.

Ännu så länge är han inte särskilt intresserad av att spel, annat än bokstavs- och sifferspel på sin platta – men snart så kanske det kommer. Eller inte alls, det får han själv bestämma.

Här rockar han i alla fall loss till Battle Squadron, som var retromusik strax innan han föddes för snart tre år sedan. Jag ber om ursäkt för hacken i klippet, tror att min mobil uppdaterade mjukvara samtidigt; då kan det bli lite hur som helst.

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

 


Vill du stötta Spelpappan?

jimmy@spelpappan.se

123-3758166

patreon.com/spelpappan
Jimmy "Spelpappan" Wilhelmsson har lång erfarenhet av Commodore, datorspel, tv-spel och rollspel - och går att boka som föreläsare.
Han har gett ut ett flertal böcker om spel, nördigheter och populärkultur - och driver sedan 2017 förlaget Fandrake tillsammans med Orvar Säfström.Kategori: Blandat
Etiketter:

Kommentarer

4 kommentarer till “Alvar dansar till Battle Sqaudron”
 1. mormor Ulla skriver:

  Tack för den underbara dansen Alvar!

  kram mormor Ulla

  let´s dance nästa?

 2. Johan Örtman skriver:

  Underbart att se!! :D

  Jag har lite samma situation när jag jobbar.. Brukar hjälpa en av våra boende upp på morgonen till tonerna från min NES playlist. Han älskart som den.

 3. Mindrax skriver:

  Härligt :)
  Bra musiksmak på den pågen :)

 4. Ulrik skriver:

  Han är så bra på att dansa Ps: Drakborgen är bäst

Kommentera