Alvar dansar till Battle Sqaudron

2 juni, 2013 av: Jimmy Wilhelmsson  

Alvar brukar gilla att titta på när jag testar gamla spel för framtida användning i mina arkadmaskiner. Mest har han fastnat för Turrican II och Battle Sqadron.

Det senare lyckades jag fånga med min telefon när han dansar sig tokig framför den väldiga tjock-teven. Synd på kvaliteten att jag inte hann ta fram en bättre kamera, men bra att jag lyckades fånga det alls :)

Min gamla tjock-tv, som jag skrivit så mycket om, kommer till användning i stort sett varje dag. Jag testar många spel inför arkadmaskinbyggandet med originalhårdvara, och Alvar är inte sällan med och sitter snällt i soffan och kikar på.

Ännu så länge är han inte särskilt intresserad av att spel, annat än bokstavs- och sifferspel på sin platta – men snart så kanske det kommer. Eller inte alls, det får han själv bestämma.

Här rockar han i alla fall loss till Battle Squadron, som var retromusik strax innan han föddes för snart tre år sedan. Jag ber om ursäkt för hacken i klippet, tror att min mobil uppdaterade mjukvara samtidigt; då kan det bli lite hur som helst.

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

 


Spelpappan drivs av Jimmy Wilhelmsson med erfarenhet av Commodore, datorspel och rollspel sedan mitten av 80-talet. Kontakta mig gärna vid frågor.

Artiklar publicerade i andra medier hittar du här.


Nu kan du beställa Generation 500, den maffiga kaffebordsboken om de unga som växte upp med hemdatorn Amiga 500.

Klicka här för att säkerställa ditt ex. Levereras i början av juni 2017


Kategori: Blandat
Etiketter:

Kommentarer

3 kommentarer till “Alvar dansar till Battle Sqaudron”
 1. mormor Ulla skriver:

  Tack för den underbara dansen Alvar!

  kram mormor Ulla

  let´s dance nästa?

 2. Johan Örtman skriver:

  Underbart att se!! :D

  Jag har lite samma situation när jag jobbar.. Brukar hjälpa en av våra boende upp på morgonen till tonerna från min NES playlist. Han älskart som den.

 3. Mindrax skriver:

  Härligt :)
  Bra musiksmak på den pågen :)

Kommentera